Lokalvård i Norrtälje

Välkommen till Werners Alltjänst!

Vill du ha professionell hjälp med lokalvård?

Werners Alltjänst – Allt du behöver

Werners Alltjänst är ditt alltiallo-företag som hjälper dig med en hel del saker i vardagen. Vi utför lokalvård när det är dags för städning, vi ser till att din flytt går smidigt och snabbt tack vare våra flyttjänster, vi bistår dig med ditt altanbygge när du vill bygga ny altan och vi värnar även om dina grönytor när du behöver lite trädgårdsarbete. Kort sagt vore det fel av oss att säga att vi antingen är det ena eller det andra – vi är Werners Alltjänst, så enkelt är det. Och vi tar hand om det mesta åt dig!

Med säte i Bro

Vårt kontor hittar du i Bro, Stockholms län. Våra kunder finns både I Storstockholm och lite längre bort mot Uppsala till. Vi är således verksamma i hela länet och även lite utanför om det skulle krisa. Sedan uppstarten 2019 har vi fått allt fler kunder som ser vår kompetens och vår effektivitet. Om våra tjänster är av intresse för dig kan du höra av dig per telefon eller mail. Skulle vi vara upptagna lämnar du ett meddelande och vi ringer sedan upp dig.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Werners Alltjänst lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Lokalvård i Norrtälje

Altanbygge

Hos oss är alla hantverkstjänster redo att utnyttjas. Vi är lika bra snickare som vi är lokalvårdare. Du kanske står inför ett altanbygge inför våren eller sommaren och undrar hur i all friden du ska hinna klart allt. Kanske du har tummen mitt i handen eller vill göra klart projektet inom en viss tid. Låt oss göra jobbet åt dig och belönas med en av de finaste altaner du sett. Vi använder miljövänligt och förstklassigt material och undviker all typ av spill genom att återanvända så mycket som möjligt av byggmaterialet. Hör av dig till oss med dina altan-idéer så spikar vi både ett möte och resten av bygget!

Våra tjänster

Altanbyggen - Werners Alltjänst

Altanbyggen

Städ - Werners Alltjänst

Städ

lokalvård - Werners Alltjänst

lokalvård

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med städning?

En alltiallo-firma kan inte kalla sig det om de inte erbjuder bra lokalvård. Utöver alla våra bygg- och underhållstjänster kan du även boka oss för städning eller flyttstädning. Du bestämmer själv hur ofta eller sällan du vill att vi ska komma. Vi gör upp en plan och ett schema efter dina behov. Tänk på bättre saker än städningen och överlåt detta till oss!

Transparenta priser till varje tjänst

Vid en offert av oss får du alltid ett kostnadsförslag som inkluderar ett fast pris utan dolda avgifter. Vi förstår att du har en budget att rätta dig efter och att tillkommande avgifter kan sätta käppar i hjulen både för dig och därmed för oss. Det pris du kommuniceras är det pris du betalar. Så enkelt är det – återigen!